DIRECTIE CHAUFFEUR

Directiechauffeur regio Enschede

Staat u elke dag op weg van Enschede naar uw werk in de file? Met een ervaren directiechauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

   • Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
   • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
   • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.
   • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Direct een directiechauffeur in Enschede boeken

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is €43,10 per uur excl. BTW. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit Enschede? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

OFFERTE AANVRAGEN