STUDENTCHAUFFEUR

Op zoek naar een studentchauffeur?

Zit u dagelijks op de weg en bent u op zoek naar een efficiente manier van werken? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Enschede voor u klaar staat.

Voordelen van een studentchauffeur

   • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Enschede kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
   • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
   • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
   • Tijdens de reis van of naar Enschede kunt u ongestoord doorwerken.
Studentchauffeur

Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Studentchauffeur in Enschede reserveren?

U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie, of om direct een chauffeur in Enschede te reserveren. Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een chauffeur in Enschede door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

OFFERTE AANVRAGEN