PRIVECHAUFFEUR

Een privechauffeur in regio Enschede?

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? De service van een privechauffeur wordt steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven! Ook als u niet kunt rijden vanwege medische redenen, zoals gescheurde enkelbanden of een gebroken arm is een eigen chauffeur een uitkomst!

Enkele voordelen van uw eigen privechauffer

   • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
   • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
   • De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
   • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
Privechauffeur

Kosten van een privechauffeur

Onze privechauffeurs hebben ruime rijervaring, zijn discreet en zijn door het gebruik van hun OV-jaarkaart bijzonder voordelig. Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het uurtarief voor een privechauffeur is
€20,80 excl. BTW.

Direct een privechauffeur in Enschede boeken

Voor het reserveren van een flexibel inzetbare privechauffeur kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via e-mail (info@carclass.nl) of per telefoon (088-2428333). Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Enschede reserveren. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met privechauffeur vanuit Enschede. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens!

OFFERTE AANVRAGEN