PRIVE CHAUFFEUR Enschede

Een prive chauffeur in regio Enschede?

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? De service van een privechauffeur wordt steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven! Ook als u niet kunt rijden vanwege medische redenen, zoals gescheurde enkelbanden of een gebroken arm is een eigen chauffeur een uitkomst!

Enkele voordelen van uw eigen privechauffer

   • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
   • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
   • De prive chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
   • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
Prive chauffeur Enschede

Kosten van een privechauffeur

Onze privechauffeurs hebben ruime rijervaring, zijn discreet en zijn door het gebruik van hun OV-jaarkaart bijzonder voordelig. Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het uurtarief voor een privechauffeur is
€29,35 excl. BTW.

Direct een prive chauffeur in Enschede boeken

Voor het reserveren van een flexibel inzetbare privechauffeur kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via e-mail (info@carclass.nl) of per telefoon (088-2428333). Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Enschede reserveren. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met privechauffeur vanuit Enschede. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens!

OFFERTE AANVRAGEN