Studentchauffeur Enschede

Op zoek naar een chauffeur?

Zit u dagelijks op de weg en bent u op zoek naar een efficiënte manier van werken? Met een studentenchauffeur van Car Class achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een chauffeur voor u klaar staat.

Voordelen van een student als uw eigen privéchauffeur

   • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Enschede kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
   • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
   • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
   • Tijdens de reis van of naar Enschede kunt u ongestoord doorwerken.

Wat een studentchauffeur voor u kan betekenen

Een studentchauffeur is altijd ruim op tijd voor het aangevraagde tijdstip aanwezig. Zo zal de rit altijd op tijd kunnne beginnen. De chauffeur heeft de al ruim voor de rit zelf de planning doorgelopen en de route uitgestippeld, zo komt de chauffeur niet voor verassingen te staan. U zult dan ook comfortabel naar de eindbestemming vervoert worden en op tijd op uw afspraak aankomen. Tijdens de rit kunt u in alle rust doorwerken of eventueel uitrusten. Wij beschikken enkel over chauffeurs met een prettige rijstijl, al onze chauffeur hebben bij ons een rijtest afgelegd.

Tijdens uw afspraak kan de chauffeur voor u kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het doen van een kleine boodschap, een pakket wegbrengen of de auto naar de wasstraat brengen. De chauffeur zal op uw gewenste moment weer paraat staan om u veilig naar uw werk, huis of volgende afspraak te brengen.

Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Studentchauffeur Enschede of omgeving reserveren?

U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie, of om direct een chauffeur in Enschede te reserveren. Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een chauffeur in Enschede door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

OFFERTE AANVRAGEN