VALET PARKING

Valet Parking

Organiseert u een groot evenement voor veel gasten op een mooie locatie in Enschede met lastige parkeerruimte? Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. U kunt de chauffeurs van Car Class inschakelen voor alle chauffeursdiensten tijdens uw evenement.

Een Valet Parking door chauffeurs

Ze rijden tot aan de ingang van het evenement, waarna een chauffeur van Car Class het stuur overnemen. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Bij het verlaten van uw evenement zorgen onze chauffeurs voor een snelle afhandeling en zullen de auto van uw gasten zo snel mogelijk voorrijden, zodat deze ontspannen op weg kunnen.

Interesse in valet parking?

Voor iedere valet parking maakt één van onze ervaren coördinatoren in overleg met u een offerte voor de valet parking van uw evenement. Aan de hand van het aantal auto’s, tijdsverloop en afstand tot de parkeerruimte wordt een inschatting gemaakt van het benodigde aantal chauffeurs. Wij hanteren voor deze chauffeursdienst het vaste uurtarief € 29,35 per uur (excl. BTW) van per chauffeur. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een valet parking kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN